Optagelse i børnehaveklasse

Hvordan indmelder du dit barn

Optagelse begynder med et udfyldt optagelsesskema- downloades her.
For at opretholde pladsen på ventelisten skal der indbetales 250 kr til skolens konto i Merkur Andelskasse, reg. 8401 konto 4203107 med barnets navn som besked til modtager.

Vigtigt: Afvent altid en mail bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Hvornår hører I fra os igen?

I juni (året før skolestart) kontakter vi jer med indkaldelse til et informationsmøde en gang i september.
Dette møde vil dreje sig om at gå på en Rudolf Steiner Skole i København, hvad er pædagogikken, hvad er hensigten, hvordan undervises der og specifikt om det at gå i Bh.kl.

Mødet er typisk en hverdagsaften kl. 18-19.30 og deltagelse er obligatorisk.

Efter mødet afgør man, om man fortsat ønsker at blive taget i betragtning til en plads i kommende bh.kl og deltager i det videre forløb med individuelle optagelsessamtaler. Det vil også blive her, at optagelsesgebyret vil blive opkrævet.

Hvis i skifter mailadresser er det vigtigt, at give os besked, så vi fortsat kan kontakte jer.

Søskendegaranti
Vi bestræber os på at yde søskendegaranti.
Søskendegarantien betyder, at søskendebørn kommer forrest på en evt. venteliste til de klasser man ønsker plads i.Dette betyder, at det kan forekomme, at der ikke kan tilbydes plads i alle ønskede klasser på én gang, og at der må ventes på ledig plads i de fuldt optagede klasser. Vi gør vores absolut bedste for at tilbyde hele løsninger til familier.
Bemærk, at søskendegarantien ikke betyder garanteret optagelse. Alle der søger ind på skolen følger samme optagelsesprocedure og det kan forekomme, at vi også i en søskendeflok ikke kan tilbyde plads til alle familiens søskende.