Kommende arrangementer

Vi holder orkesterstævne og koncert til elever på vores skole den 18/1 og vi skal deltage i orkesterstævne og koncert den 1/3 på Steinerskole i Vordingborg.

Vi har arbejdet med vores projekt siden august og vores repertoire består af flere klassiske værker.  Vi øver  hver uge og forbereder os til den store koncert i DR-koncerthus den 4.marts 2018.

Vi optræder som Steiner-Symfonikernes Orkester (København – Vordingborg)  og orkesterrepræsentant er Bastian, celloelev. Han beskriver vores forberedelse i sin mail til Orkesterfestival:

“Vi glæder os at spille sammen med de andre steinerelever til orkesterstævne i januar-februar. Godt nok tager vi melodier om igen, men det er her vi får erfaringerne fra til at blive bedre. Det bliver tydeligere og mere harmonisk at høre på. Især når vi har øvet en del, giver det at spille i orkesteret en fornemmelse af at være i et musisk fællesskab. ” ( Bastian, elev fra 8.kl)

Vi glæder os!

Se video fra Julebasaren fra den den 2.december