Årstidsfester

Årstidsfesterne hører til de absolutte højdepunkter i skolens liv. De er vigtige drivkræfter for børnene og giver forældrene mulighed for at opleve børnenes udvikling og færdigheder sammen med børn, lærere og andre forældre.

Årstiderne fejres ved høstfest, lanternefest, jul, hellig tre konger, fastelavn, påske, pinse, forår og sommer.

aartidsfester

Gennem årstidsfesterne bringes årets løb ind i skolens arbejde. Til høstfest, jul, forår og sommer er festerne åbne for familie og venner, som her får mulighed for at følge med i skolens liv. Hver årstidsfest har sit eget særpræg og farve, fælles for festerne er at børnene optræder med rim, musik, drama, eurytmi mm. Det giver alle børnene mulighed at for at træne i performance, at stille sig op overfor en større forsamling og vise, hvad man kan lige fra 1. klasse – en uvurderlig hjælp gennem livet.